Uzyskanie nowych umiejętności w ramach Erasmus+.

W dnia 19.01.2025- 02.02.2025 r. młodzież wraz z kadrą realizowała  staże w Walencji, gdzie pod okiem lokalnych przedsiębiorców poznawali tajniki zawodu cukiernika i kucharza w rzemieślniczych zakładach. W projekcie brało udział 3 – osoby uczące się 1 –opiekun pedagogiczny i 2 osoby kadry.

Głównym celem projektu było zwiększenie atrakcyjności kształcenia i szkolenia, nabycie nowych umiejętności i kompetencji przez uczestników oraz zapoznanie się z metodami pracy realizowanymi w hiszpańskich zakładach w zawodach cukiernik i kucharz.

Młodzież aktywnie spędzała czas poznając kulturę i zabytki Walencji. Odwiedzili muzeum korridy  i oceanarium L’Oceanogràfic, uczestniczyli w pokazie narodowego tańca flamenco, nie zabrakło wieczornych spacerów  wzdłuż morza.

Projekt realizowany w ramach programu Erasmus+ sektor Kształcenie i szkolenie zawodowe Akcja 1 mobilność osób uczących się i kadry.

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z ciasteczek. więcej informacji

Ustawienia dotyczące ciasteczek są ustawione na "zezwalaj na ciasteczka". Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij