„W Kuchni Reymonta”

W związku z uchwaleniem roku 2025 „Rokiem Władysława Stanisława Reymonta”, w dniach 11-13.06.2025r. w Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Dobieszkowie odbył się Ogólnopolski Konkurs Kulinarny drużyn reprezentujących Komendy Wojewódzkie oraz Centra Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy pt. „ W Kuchni Reymonta”.

Drużyny biorące udział w konkursie z wylosowanego mięsa miały przyrządzić jedną z staropolskich potraw.

Tarnowskie CKiW pod opieką wychowawcy reprezentowały uczestniczki klasy II BS I Amelia Gumola i Vanessa Franke.

Zwycięską drużyną okazały się uczestniczki reprezentujące Wielkopolska Wojewódzką Komendę OHP. Pozostałe drużyny otrzymały wyróżnienia oraz skromne upominki.

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z ciasteczek. więcej informacji

Ustawienia dotyczące ciasteczek są ustawione na "zezwalaj na ciasteczka". Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij