Tarnowska Wiosna Fryzjerska – edycja 4.

Aktualności Comments Off 65

31 marca 2017 r. w Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Tarnowie odbył się konkurs na najbardziej kreatywną i oryginalną fryzurę „Cztery pory roku w koku” oraz wyciskanie fal na mokro – Regionalne Mistrzostwa Upięć i Fal Wiosennych pod hasłem: „Tarnowska Wiosna Fryzjerska”- edycja IV.

Głównym organizatorem konkursu był Zespół Szkół Niepublicznych wraz z Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Tarnowie.

Pod czujnym okiem Jury, którego przewodniczącym była p. Barbara Siemek, młodzi adepci fryzjerstwa, wykonywali zadania w dwóch konkurencjach:
1) Cztery pory roku w koku – kok na główce treningowej.
2) Fale wyciskane na mokro lub fryzura męska klasyczna.

Po zakończeniu rywalizacji odbył się pokaz tańca uczniów ze szkoły podstawowej Zespołu Szkół Niepublicznych w Tarnowie, a zgromadzona widownia wzięła udział w quizie wiedzy
o fryzjerstwie.

[espro-slider id=2594]

Główne cele konkursu to: rozwijanie umiejętności i kreatywności uczniów z klas o profilu fryzjerskim, rozwijanie cech sprzyjających osiągnięciu sukcesów, pobudzanie chęci współzawodnictwa i porównanie dotychczas zdobytych umiejętności zawodowych.

Honorowy patronat nad mistrzostwami objęli: Komendant Główny OHP Marek Surmacz, Starosta Tarnowski Roman Łucarz, Prezydent Miasta Tarnowa Roman Ciepiela.

Sponsorzy: AFK Gorlice, Prospektor, Starostwo Powiatowe w Tarnowie, Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Tarnowie.

Wyniki Konkursu:

„Cztery pory roku w koku” kok na główce treningowej:

I miejsce: Monika Gęba
II miejsce: Katarzyna Piwowarczyk
III miejsce: Karolina Ozga

Fale wyciskane na mokro:

I miejsce: Julia Kryluk
II miejsce: Paulina Kwiecień
III miejsce: Elżbieta Zajechowska

Gratulujemy!!!

Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Tarnowie

Wyszukaj

Powrót na górę

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z ciasteczek. więcej informacji

Ustawienia dotyczące ciasteczek są ustawione na "zezwalaj na ciasteczka". Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij