Zakończenie kursu „Dekoracja stołu i potraw z elementami carvingu”

21 kwietnia w Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Tarnowie, zakończył się kurs „Dekoracja stołu i potraw z elementami carvingu”, organizowanego przez Rejonowy Ośrodek Szkolenia Zawodowego Młodzieży.

Kurs prowadziła pani Marzena Kowalczyk, instruktor praktycznej nauki zawodu. Celem szkolenia było zapoznanie młodzieży ze sztuką rzeźbienia w owocach i warzywach, przyrządzanie i dekorowanie kanapeczek, przygotowywanie koreczków, a także nakrywanie stołu i układanie serwetek. Młodzież chętnie uczestniczyła w szkoleniu a na zakończenie zorganizowała pokaz i degustację przygotowanych przez siebie specjałów dla zaproszonych gości.

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z ciasteczek. więcej informacji

Ustawienia dotyczące ciasteczek są ustawione na "zezwalaj na ciasteczka". Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij